"Konopie w kuchni" KSIĄŻKA KUCHARSKA Zobacz większe

"Konopie w kuchni" KSIĄŻKA KUCHARSKA

Książka kucharska zawierająca przepisy konopne. Wydanie nr 1 autorstwa Małgorzaty Szakuły

Więcej szczegółów

Nowy

39,90 zł

Więcej info

Małgorzata Szakuła - promotorka świadomego odżywiania; od 4 lat prowadzi bloga kulinarnego poruszającego tematykę slow food. Jej autorskie przepisy oscylują wokół wegetarianizmu, witarianizmu, kuchni pięciu przemian a także diety bazującej na produktach konopnych. Trendem hemp food zainteresowała się rok temu, czego inspiracją były podróże do krajów Europy Zachodniej, szczególnie Holandii. Jej pragnieniem stało się szerzenie wiedzy na temat korzystnych właściwości konopi i ich zastosowania w kuchni na gruncie polskim. Nurt hemp food jest według autorki alternatywą dla niskiej jakości żywności pochodzącej z masowej produkcji, którą kupujemy w sklepach. 

Produkty konopne są czyste ekologiczne, bogate w składniki odżywcze, które pomogą zaspokoić niedobory witamin i minerałów, dotykające dziś praktycznie każdego człowieka. Dostarczaj organizmowi codzienną dawkę niezbędnych składników odżywczych jedząc zdrowe posiłki. Zmień swoje życie już dziś. Wprowadź produkty konopne do swojej diety z książką "KONOPIE W KUCHNI". Znajdziesz w niej wyłącznie zdrowe, wegetariańskie przepisy wykorzystujące legalne w Polsce produkty z konopi.

3 Inne produkty w tej samej kategorii: